Fiske

Fiskeplasser

Bolga ligger midt i skjærgården. Vår skjærgård har urørt natur med en sterk og bærekraftig fiskebestand. Dette gjør at «hot spots» for sportsfiskere er i vår umiddelbare nærhet. Vi får stadig fangst som store kveiter, torsk, uer og sei.
Fiskekonkurranse har vi også. Konkurransen går selvfølgelig ut på å få den største kveita, tosken, seien, ueren. Konkurransen starter april og varer ut september. Premien er ei uke fri bruk av båt hos Bolga Brygge. Verdi ca kroner 9 800 NOK

Båter

Vi på Bolga Brygge bruker i hovedsak to båttyper.
Dolmøy har cabin og en lengde og bredde som gjør den svært godt rustet til hardt vær. Båten har 90 hestekrefter og fastmonterte kartplottere.
Kvernø er med sin robuste konstruksjon en stødig båt med meget gode sjøegenskaper. Standardmotor med 50 hk og fastmontert kartplotter.

Eget renseanlegg

På Bolga Brygge har vi selvfølgelig eget rense og sløyerom der du kan ta vare på dagens fangst. Vi har også et stort antall frysere i umiddelbar nærhet.

Referanser

Vi har vært så heldige å ha hatt besøk av både nasjonal og internasjonal presse. Her er noe av det de skriver om oss.

Havfiskeguiden

Din tur

Den tyske sportsfiskeren Peter Gesien

Sikkerhet

Sikkerhet har høyeste fokus for oss på Bolga Brygge. Utlevering av redningsvester og annet redningsutstyr vil bli gjort ved hver fisketur.