Aktiviteter

Kajakk

Bolgas plassering midt i skjærgården gjør den til et fantastisk utgangspunkt for kajakkentusiaster. Vi leier ut kajakk, og har også tilbud på nybegynnerkurs.

Se her for mer info

Fjellturer

Bolga Brygge kan tilby flere spektakulære fjellopplevelser i umiddelbar nærhet.

Bolgbørra
Bolgabørra er et naturfenomen med sitt hull tvers gjennom fjellet på Bolga. På gode dager kan en se lang ned til Helgeland i sør og Lofoten i nord. Tidsbruk ca 1,5 time tur/retur.

Bolgtinden
Bolgatiden er høyeste punktet på Bolga med sine 338 meter over havet. En begynner på havnivå og får en utrolig utsikt sør, nord så vel som øst og vest.

Ruggesteinen
Ruggesteinen er blokk på 40-60 tonn som er i en flytte posisjon. Med en enkelt håndtrykk kan en vippe steinen 10 cm, også av barn.

Fiske

Fiske er selvfølgelig hovedaktiviteten å bedrive når du besøker Bolga Brygge.
Bolga er midt i skjærgården. Skjærgården er urørt natur med et sterk fiske bestand. Dette gjør at «hot spots» er i umiddelbar nærheten. Vi får stadig fangst som store kveiter, torsk, uer og sei.

Se her for mer om fiske

Bryllup

Bryllupsdagen er en gledens dag for alle brudepar. Vi vil svært gjerne være vertskap for den store dagen. Bryllup hos Bolga Brygge har sjel og omgivelser som du ikke finner andre plasser. Det er et koselig bedehus på Bolga der vielsen kan finne sted, og hos oss blir det servert mat etter deres ønske.

Medbrakt drikke godtas ikke. Fra mai til august er det stor pågang, så dersom du går i giftetanker bør du være tidlig ute med bestillingen.